De ce persoanele cu un IQ ridicat preferă izolarea

Persoane inteligente

Conținutul

Intalni cu o singura femeie Aveyron Catolic Dating Single Montreal

Despre nutritie Vocabularul nostru obisnuit include un numar semnificativ de cuvinte prin care descriem o persoana cu abilitati speciale sau cel putin peste medie ex: istet, descurcaret, destept, inteligent, Agen ia de dating Dijon, talentat etc.

In abordarile teoretice recente specialistii sustin ca nu atat abilitatile analitice si cunostintele academice specifice ex: la matematica, fizica etc sunt relevante, cat capacitatea generala a unui individ de Persoane inteligente acumula si utiliza informatiile si experienta anterioara pentru a se adapta eficient la contexte si cerinte variate sau noi ale mediului extern.

Mobila Inteligenta

Astfel, un om este inteligent atunci cand este capabil sa isi modifice rapid Persoane inteligente in functie de schimbarile din mediu si sa gaseasca solutii eficiente la situatiile de viata de zi cu zi practice, Persoane inteligente si functionale cu care se confrunta. Aceasta noua abordare teoretica a dus, la nivel international, la modificarea criteriilor de incadrare in grad de handicap.

femei frumoase din Sighișoara care cauta barbati din Constanța fete de maritat din moldova

Astfel, daca pana nu demult, valoarea IQ-ului rezultatul la testele standardizate de inteligenta stabilea gradul de severitate al Persoane inteligente mintal, Persoane inteligente cativa ani aceasta nu mai reprezinta un criteriu exclusiv. S-a adaugat masura abilitatilor adaptative si functionale ale unei persoane, denumita in cele mai uzitate chestionare de evaluare GAF Global Assessment of Functioning sau GAC General Adaptive Composite care masoara abilitatile sociale, conceptuale si practice ale unei persoane.

Intalnirea cu feti a ucraineana Algeria Femeie in cautarea unui om

Practic, in prezent inclusiv in Romaniaincadrarea unei persoane adult sau copil intr-un grad de handicap este determinata in primul rand de abilitatile sale adaptative si functionale scorul GAF sau GACsi nu numai de nivelul IQ-ului cognitiv. Exista mai multe tipuri de inteligenta?

Cauta i un singur Facebook Facebook Agen ia de intalnire din 35

Medicul si psihologul Howard Gardner a ajuns la concluzia ca exista 9 tipuri de inteligenta: Verbala.