Cursuri portarmă. Cum se obține un permis de port-armă

Conținutul

  Acte cursuri portarmă pentru procedura de autorizare a persoanelor fizice, pentru procurare, detinere, port si folosire a armelor si munitiilor letale: Cererea de eliberare a autorizatiei de procurare a armelor se adreseaza cursuri portarmă scris si se depune de catre cursuri portarmă la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti sau la Inspectoratul Judetean de Politie in a carui raza teritoriala isi are domiciliul.

  cursuri portarmă Cel mai bun site de dating de 35 de ani

  In cerere trebuie sa se arate: - datele solicitantului; - motivul pentru care se solicita aceasta autorizare; - se va preciza cursuri portarmă felul armelor si munitiilor ce urmeaza a fi detinute.

  Aceasta se solutioneaza in termen de 45 de zile de la data primirii acesteia. Daca autoritatea competenta cu solutionarea cererii constata ca nu sunt indeplinite conditiile prevazute in lege, solicitantului i se refuza autorizarea de procurare a armei si i se comunica solutia adoptata, in scris, in termenul de 45 de zile, precum si motivele care au stat la baza deciziei.

  cursuri portarmă cuplu cauta barbat cugir

  Solutia prevazuta este supusa controlului judecatoresc, potrivit Legii contenciosului administrativ nr.