Localnici sat Botoşani, toaletă în curte şi Internet prin wi-fi

Conectați localnici

Membrii CDL au pus în discuție aspecte privind contribuţia pentru conectările individuale la rețelele extinse de alimentare cu apă; posibilităţi de compensare a cheltuielilor de conectare pentru categoriile defavorizate de beneficiari; reexaminarea şi recalcularea sumelor pentru conectările individuale la reţele; întocmirea şi autorizarea listelor familiilor nevoiaşe pentru compensarea plăţilor de conectare din sursele Uniunii Europene. De asemenea, a fost apreciat ca un succes faptul că apa din cinci sonde din oraşul Drochia a fost testată, iar conectați localnici analizelor vor determina deciziile ulterioare cu privire la stabilirea sursei de apă ce va alimenta localitatea. Ca urmare, în orașul Drochia vor fi reabilitate 4,6 km de aducție de apă potabilă sub presiune și 8,5 km de rețele de alimentare cu apă.

VK De câteva săptămâni, sute de localnici din Prăjești nu-și pot folosi telefoanele fixe din cauza unui cablul suspendat care a fost rupt, cel mai probabil de un utilaj care a trecut prin conectați localnici sau de vântul care a bătut puternic, pe la începutul lunii. În zona străzilor afectate de incident locuiesc, conectați localnici general, oameni bătrâni care nu-și permit să-și cumpere un telefon mobil.

Tot aici, au sediul și instituții publice conectați localnici depind, cumva, de serviciul de telecomunicații.

Un bărbat a inventat casa care se rotește, pentru a-i face pe plac soției

Neajunsul a fost înregistrat încă de pe la începutul lunii, dată la care localnicii s-au plâns autorităților locale. Acestea, la rândul lor, au înștiințat oficialitățile județene — Prefectură, birou electoral județean pentru că sunt și birou local de circumscripție — inclusiv operatorul de telecomunicații.

conectați localnici

Eu am notificat firma căreia îi aparține cablul, dar și Prefectura, pentru că în zonă sunt mulți bătrâni care, Doamne ferește! Am anunțat inclusiv Biroul Electoral Județean, pentru că se apropie alegerile și nu ar fi indicat să fim lipsiți de comunicații.

conectați localnici

De la niciunul dintre cei notificați nu am primit vreun răspuns. De cealaltă parte, reprezentanții Instituției Prefectului susțin că, pentru perioada scrutinului din septembrie, responsabililor biroului electoral de circumscripție li se vor conectați localnici telefoane mobile care vor funcționa prin sistemul STS, nefiind nevoie de mijloacele clasice de telecomunicații.

Nici firma care furnizează serviciul de telecomunicații nu s-a grăbit să rezolve problema, anunțând că va ajunge la Prăjești…până cel târziu pe 7 septembrie Până atunci, telefoanele fixe ale localnicilor vor fi în continuare mute.

conectați localnici

Asta dacă, între timp, abonații nu vor decide să-și schimbe operatorul de telefonie, denunțând contractele în vigoare.